ebook rowerzysta w ruchu drogowym

Pobierz bezpłatnego eBooka. Zostaw swój adres mailowy – link do PDFa otrzymasz na swoją skrzynkę pocztową.

Zawartość eBooka

Zamów książkę w wersji papierowej (preorder)

Pracujemy nad tym, aby ebooka wydrukować na papierze by pojawił się na półkach księgarni i w sklepach internetowych. Przewidywany koszt druku we własnym zakresie (bez wydawnictwa) wynosi ok 25 tyś zł i taką kwotę musimy zebrać.

Możesz nam pomóc w osiągnięciu tego celu zamawiając podręcznik w formie papierowej na zasadzie przedsprzedaży. Aby to zrobić, wypełnij poniższy formularz i przekaż darowiznę na nasze konto w minimalnej kwocie 89 zł. Gdy tylko uda nam się zebrać wymaganą kwotę, po wydrukowaniu książki otrzymasz ją jeszcze przed rozpoczęciem oficjalnej sprzedaży.

Ważne – nie kupujesz przysłowiowego „kota w worku”. W każdej chwili możesz pobrać bezpłatnie podręcznik w formie PDFa.

Wasze opinie na temat eBooka

Ten eBook jest genialny!

Ten ebook jest genialny! Powinien być obowiązkowy i potem egzamin w każdej szkole z niego (teoria + praktyka). Sam za młodu czytałem cały kodeks i brałem udział w konkursach rowerowych dlatego ten temat jest mi bliski. Obecnie poruszam się po Krakowie. Mogę stwierdzić, że obecny poziom wiedzy to wolna Amerykanka. Dzięki jeszcze raz i polecam dalej Wasza działalność i te materiały.

Rating: 5 out of 5.

Tomasz